Др. Исидор Апотекарство и Парфимерија је посветила свој рад на очувању изворних и древних формула и производњи апотекарских призвода, козметике и парфема током вишедеценијског истраживања, сакупљања изворних древних формула узимајући у обзир да неке формуле морају бити пажљиво прилагођене нашим модерним временима и потребама људи 21 века за правилну негу и заштиту коже лица и тела као и негу и заштиту косе.

Засновано на изворним, древним и традиционалним формулама, Др. Исидор Апотекарство и Парфимерија је специјализована у производњи 100% природних и органских парфемских уља, Eau de Parfum – формула парфема у периоду између 14 и 19 века (без синтетичких и неприродних материјала) као и козметичких и апотекарских производа укључујући производе за негу коже лица, руку и тела и негу косе. Свака формула и производ је ручно произведен у малим серијама и начињен од раствора биљних природних концентрата и органских и природних уља носача као и терапеутских етарских уља биљака, тинктура биљака, воћа и поврћа, алги, лишајева, печурака и природних смола. Све биљке које се употребљавају у приозводњи су узгајани органски без хемијских средстава за заштиту биљака у поднебљу планинског масива Апалача у северној Џорџији, Сједињених Америчких Држава на надморској висини 2,450 стопа (746,76 метара).

Биљке узгајане за потребе производње Др. Исидор Апотекарства и Парфимерије се сакупљају у специфично и одређенo време у сагласности са месечевим и астролошким календаром, узимајући врло озбиљно и професионално у обзир варијације у квалитету етеричних уља и осталих важних састојака биљака у различитим годишњим добима, варијацијама у њиховом терапеутском потенцијалу, у лековитом садржају и наравно њиховој ефективности у финалном производу. Све формуле и производи прате сличан принцип.

Иако Др Исидор Апотекарство и Парфимерија производи изворне, древне и традиционалне 100% природне козметичке проиводе и производе за негу коже ми такође узимамо веома озбиљно у обзир принципе модерне козметологије, нове резултате у истраживањима козметичких наука, нове резултате у истраживањима модерне козметологије у формулисању козметичких препарата и производа биљног порекла и њиховој производњи.

Једноставно Др. Исидор Апотекарство и Парфимерија је традиционално апотекарство и парфимерија прилагођено нашим савременим временима као и начину живота и новостеченим обичајима и навикама људи 21 века.

Наш мото је врло једноставан „Старите грациозно и мудро употребом 100% природних и органских производа за негу коже као и наши претци“ Ми верујемо да 100% природна биљна козметика и препарати за негу коже могу допринети томе и задовољити Ваше потребе, такође сачувати физиолошку и биолошку равнотежу Ваше коже као и такође обезбедити Вашој кожи лица, руку, тела и косе свакодневно правилну заштиту и Неки производи и формуле Др. Исидор Апотекарства и Парфимерије могу показати лековити и терапеутски ефекат на Вашој кожи, међутим то није наша намера и мисија.

Наши производи и формуле нису надокнада за Ваше озбиљне промене на кожи или дерматолошка обољења које би требале да се третирају професионалним дерматолошким третманом Вашег лекара за кожне болести. Наши производи имају сврху да обезбеде Вашој кожи лица, руку и тела као и косе најбољу могућу свакодневну негу и да одржавају што је могуће дуже нормалне физиолошке и биолошке процесе Ваше коже лица, руку и Свака формула је комплетна формула и садржи велики број сложених компонената у готовом производу. Све формуле за негу коже лица, руку и тела садрже одговарајућe најбољe носачe, компонентe за одговарајућу хидратацију коже, компоненте које ће омогућити боље продирање кроз слојеве коже и природне конзервансе биљног порекла са богатим антибактеријским и антиоксидативним особинама (дизајниран у Др. Исидор Апотекарству и Парфимерији).

Ми смо посветили сву своју енергију, наше знање и компетенцију на један посао а то је дизајнирање, формулисање и производњу 100% природних и органских производа за негу коже заснованим на древним, траиционалним апотекарским формулама и резултатима истраживања модерне козметологије и принципа формулисања препарата биљног порекла. Ми верујемо да свако би требало да стари грациозно и мудро без штетних синтетичких хемијских производа као наши претци.

Др Исидор Апотекартсво и Парфимерија је поставила као мисију да понуди свакој жени и сваком мушкарцу што је могуће најбоље 100% природне и органске производе за негу коже високог квалитета, ефикасности и сигурности без штетних и нежељених ефеката.

Ми стремимо да сачувамо давно заборављене али здраве, корисне и ефикасне апотекарске формуле за негу и заштиту коже заснованим на 100% природним компонентама и садржајем што Мајка Природа може да понуди свим људима.

Проценат од промета и продаје производа је посвећен унапређењу живота хендикепираних особа и унапређењу њиховог свакодневног живота, унапређењу њихове здравствене заштите, транспорта и што је могуће више такозваног независног живота.

Др Исидор Апотекарство и Парфимерија – производња и услуге

100% природне формуле и производи

  • природни производи за негу и заштиту коже лица
  • природни производи за негу и заштиту коже руку и тела
  • природни производи за негу и заштиту косе
  • природна парфемска уља (древне и традиционалне формуле)
  • природни парфеми (формула и производа од 14 до 19 века) – Eau de Parfum
  • производи специјално дизајнирани за Вас по Вашој поруџбини и Вашим потребама
  • консултације за Вас и Ваше специфичне потребе, производи за заштиту и негу коже, козметички производи и козметички производи са потенцијалним лековитим деловањем и ефектима
  • семинари, предавања и специјални програми обуке за потрошаче, козметологе, здравствене раднике различитих профила, лекаре, више медицинске сестре, медицнске сестре, фармацеуте и рехабилитационе здравствене службе

Уколико имате питања, молимо Вас да се не устручавате да нас контактирате

Наше контакт информације су:

Телефон: 1 (504) 233-8702

Електронска пошта: drisidorapothecary@gmail.com

Или путем контакт формулара на нашој Интернет страници

https://www.drisidorapothecary.com/talk-to-us